O nama

Aluminij građenje je tvrtka sa dugogodišnjem iskustvom u proizvodnji i montaži ALU i PVC stolarije. Uz proizvodnju stolarije bavimo se i izradom aluminijskih fasada, aluminijskih sjenila te drugih aluminijskih konstrukcija.

U našoj ponudi, također, nudimo Vam kvalitetna i povoljna rješenja za Vaše zimske vrtove te zatvaranja raznih objekta i lođa.

Tvrtka na raspolaganju ima vozni park od dva potpuno nova kamiona i nekoliko dostavnih i osobnih vozila. Od početka 2021. poslujemo u većem proizvodnom prostoru, površine 1200 m2 zatvorenog prostora. Isto tako, sredinom ove godine smo kupili dodatnu liniju za proizvodnju alu bravarije, tako da sad raspolažemo s dvije proizvodne linije paralelno.

Misija naše tvrtke je stvaranje dugoročne suradnje s klijentima temeljenu na kvaliteti proizvoda i samih usluga. Zadovoljstvo klijenata i njihova lojalnost ključ je našeg poslovanja.

Naša vizija je postati vodeća tvrtka u pružanju cjelovite i kvalitetne usluge u proizvodnji i montaže ALU i PVC stolarije, jačanjem pozicija na domaćem i stranom tržištu, ugovaranjem novih poslova, a sve na osnovama dugogodišnje tradicije, znanja, konkurentnosti i pouzdanosti.

Kontaktirajte nas

  Adresa

  Sjedište:
  Risnjak 23b,
  44000 Sisak

  Poslovnica: SISAK
  Galdovačka 4,
  44000 Sisak

  Tel: 044/201 – 555

   OIB: 48899677346

  Radno vrijeme

  SISAK:

  Ponedeljak – Petak:
  8:00h – 16:00h

  Subota:
  8:00h – 13:00h

   

  Email

  aluminijgradjenje@gmail.com

  © Aluminij građenje j.d.o.o.