Rolete i zaštita od sunca

ROLETE

U ponudi imamo sve vrste unutarnjih i vanjskih roleta.

Najzastupljenija je roleta s unutarnjom kutijom (u ponudi PVC i ALUMINIJSKE lamele) koja se ugrađuje prilikom same izrade prozora i ugrađuje se na gornju stranu štoka.

Moguće je montirati i vanjske rolete s kutijom s vanjske strane štoka.

ŽALUZINE

Unutarnje mini žaluzine (veneziano) – ugrađuju se s unutarnje strane prozora uz samo izo staklo.

Vanjske žaluzine širina lamela od 50 do 80 mm osigurava stabilnost i čvrstoću pod utjecajem vanjskih vremenskih uvjeta.

BRISOLEJI

Brisoleji su moderan način zasjenjivanja koji se uglavnom postavlja na poslovne i industrijske objekte, ali s obzirom na modernu arhitekturu današnjice, i na sve više stambenih objekata. Idealne su za zasjenjivanje velikih staklenih površina.

Ova su sjenila vrlo kompaktna i otporna, a moguće ih je proizvesti u puno većim dimenzijama od ostalih standardnih sjenila, a u proizvodnji se koriste aluminijski profili širine od 140 do 450 mm. Proizvode se od aluminijske konstrukcije i montiraju se na vanjski dio fasade, što uvelike doprinosi estetskom izgledu objekta.

Lamele se mogu postaviti vertikalno ili horizontalno, a s obzirom na pokretljivost lamela, u ponudi su fiksni i pomični brisoleji.

KOMARNICI

Fiksni komarnici nude potpunu zaštitu od insekata za prozore gdje nije potrebno imati prolaz, dok su plisse komarnici namjenjeni su za zaštitu od insekata za prolaze na balkon ili terasu.

Plisse komarnik se može ugraditi na sve vrste vrata i prozora, pogodan je za ugradnju između rolete/žaluzine. Otvaranje i zatvaranje je moguće s vanjske i unutarnjestrane. Mrežica komarnika se slaže u paket i otvara kao harmonika. Moguće ga je ostaviti otvorenog u bilo kojem položaju.

Komarnike izrađujemo od aluminijskih profila sa mrežicom od staklenih vlakana što komarnik čini otpornim na sve vremenske uvjete i pruža dugotrajnu zaštitu.

Obračunska jedinica je 1m2.

Kontaktirajte nas

  Adresa

  Sjedište:
  Risnjak 23b,
  44000 Sisak

  Poslovnica: SISAK
  Galdovačka 4,
  44000 Sisak

  Tel: 044/201 - 555

  OIB: 48899677346

  Radno vrijeme

  SISAK:

  Ponedeljak - Petak:
  8:00h - 16:00h

  Subota:
  8:00h - 13:00h

   

  Email

  aluminijgradjenje@gmail.com

  © Aluminij građenje j.d.o.o.