Servis i održavanje PVC i ALU stolarije

Bavimo se servisom i popravkom PVC i ALU stolarije – kliznih stijena, vrata, prozora, roleta i grilja, brava i cilindra, automatskih vrata i hidrauličnih pumpi na ulaznim vratima, te ostakljivanjima svih vrsta površina na Vašoj staroj i novoj stolariji. Naš stručni tim ljudi osposobljen je za rješavanje složenih zahtjeva, te uz pomoć visoko kvalitetnih proizvoda potpuno smo prilagođeni individualnim željama i potrebama. Pratimo najnovije trendove i surađujemo s najkvalitetnijim proizvođačima.

Tu smo za vas da staroj i novoj stolariji koja ima nedostatke, napravimo sve potrebno kako bi je doveli u stanje u kakvom treba biti. Cilj nam je da mehanizam radi besprijekorno i da postigne svoj maksimum u termo i zvučnoj izolaciji. Brzo i kvalitetno otklanjamo sve probleme i nedostatke vaše stolarije.

Servis i održavanje PVC i ALU stolarije je izrazito bitno ako želimo osigurati da prozori dugo traju i da zadrže estetski izgled, svojstva termičke i zvučne izolacije. Nakon montaže PVC ili ALU stolarije, potrebno je skinuti zaštitnu foliju sa vanjske strane (preporučuje se najkasnije poslije dva tjedna) kako se ne bi zalijepila od sunca, jer ju je kasnije gotovo nemoguće skinuti. Servis je poželjno obaviti jednom godišnje, tj. pregledati okove, ručke, stanje stakala, komarnike, roletne i podmazati šarke u slučaju potrebe za tim. 

PVC i ALU stolarija je vrlo jednostavna za održavanje, potrebno ju je povremeno prebrisati mokrom krpom. ALU stolarija je izrazito otporna na atmosferske utjecaje, pri čemu ju dodatno štiti plastifikacija. Kod PVC stolarije je važno da ju ne grebete nekom mrežicom ili nekim abrazivnim sredstvima za čišćenje, već koristite samo blagi deterdžent i toplu vodu. Kako ne bi došlo do kondenzacije unutar prostorije, potrebno je što češće provjetravati Vaše prostorije, posebice zimi kada je ova pojava najčešća.

Kontaktirajte nas

  Adresa

  Sjedište:
  Risnjak 23b,
  44000 Sisak

  Poslovnica: SISAK
  Galdovačka 4,
  44000 Sisak

  Tel: 044/201 - 555

  OIB: 48899677346

  Radno vrijeme

  SISAK:

  Ponedeljak - Petak:
  8:00h - 16:00h

  Subota:
  8:00h - 13:00h

   

  Email

  aluminijgradjenje@gmail.com

  © Aluminij građenje j.d.o.o.